Visita del Delegat del Govern

Visita del Delegat del Govern

 

 

NOTA DE PREMSA DE LA GENERALITAT 17-06-2011

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha visitat aquesta tarda l’empresa Arico Forest de Les Preses. Acompanyat pel director dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jordi Aurich, s’ha reunit amb seu gerent, Antoni Arimany, per conèixer els projectes actuals i futurs de l’empresa. A la reunió també hi eren presents l’alcalde de Les Preses, Pere Vila, i el de La Vall d’en Bas, Miquel Calm.
 
Arico Forest és una empresa que es dedica al manteniment de carreteres, al disseny i construcció de jardins en l’àmbit públic i privat, a treballs forestals i a neteja de rius, entre d’altres. És concessionària del parc de carreteres de la Vall de Bianya, que agrupa totes les vies de la Garrotxa, Ripollès i la Cerdanya. En la reunió, s’ha fet especial incís en la importància de potenciar el consum de biomassa com a font d’energia per les comarques gironines. Abans de la reunió, han pogut visitar les instal·lacions, que estan situades al polígon industrial de Les Preses.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí