Qui Som

L'empresa ARICO FOREST, SLU fou fundada l'any 1999 amb l'ambició d'oferir serveis forestals garantint el compromís amb la sostenibilitat i el respecte per la naturalesa.

Som una empresa especialitzada en serveis forestals, boscos, conservació i manteniment sostenible de carreteres. Concretament oferim:

  •    Treballs forestals
  •     Manteniment de jardineria en àmbit públic i privat
  •     Construcció de jardins en àmbit públic i privat
  •     Execució de mesures correctores per impacte ambiental de carreteres en obres lineals
  •     Manteniment i conservació de carreteres
  •     Neteja de lleres i rius
  •     Obra civil

ARICO FOREST, SL té implantat un sistema de gestió de qualitat i de medi ambient segons la normativa UNE - EN ISO 9001:2015 i la UNE - EN ISO 14001:2015

La classificació de l’empresa segons el Ministeri d’Economia:

- Classificació per obres: A01D, A02C, A03C, A04C, E01E, E04E, E05E, E07E, G06D, K06 E

- Classificació de serveis: O02D I O06D

La seu central de l'empresa està ubicada a la localitat de Les Preses i recentment ha obert seu a la localitat de Solsona.

Polítiques d'empresa

  • POLÍTICA DE QUALITAT, MEDIAMBIENT y SEGURETAT I SALUT

ARICO FOREST, SLU disposa d'una Política de Qualitat i Medi Ambient que posa a la disposició de tot proveïdor / subcontractista que treballa amb l'empresa. 

Consultar Política de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut

  POLÍTICA DE BONES PRÀCTIQUES

ARICO FOREST, SLU disposa d'una Política de bones pràcitques de treball que posa a la disposició de tot proveïdor que treballa amb l'empresa.

Consultar Política de Bones Pràctiques

  • POLÍTICA DE PRIVACITAT

 En compliment al reglament UE 2016/679 (RGPD) sobre Dades de Caràcter Personal, Arico Forest, SLU disposa de Política de Privacitat adaptada a la nova normativa i la qual posem a la seva disposició a través del següent enllaç.

Veure Política de Privacitat de l'empresa

 

Compromís amb el medi ambient

La conservació del medi ambient és una funció assumida, liderada i gestionada per gerència mitjançant la seva línia executiva.

L'empresa té el compromís de considerar, en tots els projectes i serveis que ofereix, els efectes sobre el medi ambient i introduir millores per protegir de forma efectiva tant les persones com les instal·lacions i l'entorn ajudant a la minimització de la contaminació.

Per nosaltres la reducció activa de la nostra pròpia petjada de CO2 ha estat una prioritat màxima per la presa de decisions que aposten per l'ús d'energies renovables.

Fou a l'any 2007 quan s'instal·laren els primers panells fotovoltaics a la superfície de la coberta de la nau de la seu central situada a Les Preses, instal·lació que s'ha anat ampliant amb el temps fins a cobrir una superfície de 1.500m2 amb panells solars.

El següent pas per minimitzar l'impacte mediambiental que suposen els combustible fou el d'incorporar vehicles elèctrics a la flota de l'empresa. El primer vehicle elèctric fou adquirit el 2013 i el número de vehicles ha anat augmentant amb el pas dels anys. Avui dia l'empresa compta amb 10 vehicles elèctrics a la seva flota.

El 2020 ARICO FOREST, SLU va instal·lar 6 carregadors de cotxes elèctrics que permeten la reducció del consum d'energies no renovables i la corresponent emissió de gasos procedents del consum de petroli. I amb la finalitat de donar flexibilitat horària als punts de càrrega, la instal·lació es va acompanyar de la instal·lació d'un sistema d'emmagatzematge capaç d'emmagatzemar 247,5KWh.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí