Tractaments Fitosanitaris


 

 

ARICO FOREST, SL realitza un gran ventall de tractaments fitosanitaris en tots els manteniments d’espais verds que actualment té adjudicats així com altres tractaments per clients privats. Els mitjans humans que es destinaran per la realització dels tractaments fitosanitaris seran oficials de primera en possessió de Carnet d’Aplicador de tractaments fitosanitaris ( nivell bàsic i/o qualificat), a més també l’empresa està qualificada en el Registre oficial d’establiments i serveis plaguicides. Els mitjans mecànics que s’empraran per els tractaments fitosanitaris seran motxilles de polvorització i cubes mòbils de 100 i 400 litres de capacitat amb equip de polvorització per la realització de tractaments fitosanitaris.
Abans d’iniciar cap tipus de tractament fitosanitari es farà un estudi exhaustiu a través del tècnic de l’empresa (Enginyer Agrícola) per validar els treballs a executar.
 

[OBJECT_3]

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí