COMPROMIS AMB EL MEDI AMBIENT

La conservació del medi ambient és una funció assumida, liderada i gestionada per gerència mitjançant la seva línia executiva.

L'empresa té el compromís de considerar, en tots els projectes i serveis que ofereix, els efectes sobre el medi ambient i introduir millores per protegir de forma efectiva tant les persones com les instal·lacions i l'entorn ajudant a la minimització de la contaminació.

Amb l'objectiu de complir amb el compromís mediambiental, l'empresa utilitza materials biodegredable i respectuosos amb el mediambient en tots els treballs en els què es requereix material nou sempre que sigui possible.

Però aquesta no és la única mesura que prenem ja que per nosaltres la reducció activa de la nostra pròpia petjada de CO2 ha estat una prioritat màxima per la presa de decisions que aposten per l'ús d'energies renovables.

Fou a l'any 2007 quan s'instal·laren els primers panells fotovoltaics a la superfície de la coberta de la nau de la seu central situada a Les Preses, instal·lació que s'ha anat ampliant amb el temps fins a cobrir una superfície de 1.500m2 amb panells solars.

El següent pas per minimitzar l'impacte mediambiental que suposen els combustible fou el d'incorporar vehicles elèctrics a la flota de l'empresa. El primer vehicle elèctric fou adquirit el 2013 i el número de vehicles ha anat augmentant amb el pas dels anys. Avui dia l'empresa compta amb 10 vehicles elèctrics a la seva flota.

El 2020 ARICO FOREST, SLU va instal·lar 6 carregadors de cotxes elèctrics que permeten la reducció del consum d'energies no renovables i la corresponent emissió de gasos procedents del consum de petroli. I amb la finalitat de donar flexibilitat horària als punts de càrrega, la instal·lació es va acompanyar de la instal·lació d'un sistema d'emmagatzematge capaç d'emmagatzemar 247,5KWh.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí