Visita als viver Sala Graupera

Visita als viver Sala Graupera

 

Arico Forest, SLU visita avui els Vivers Sala Graupera, viver amb més de 50 anys d'experiència en el sector i que aposta des de fa 20 anys per la jardineria sostenible amb plantes de colors i floracions distribuïdes durant les quatre estacions de l'any. 

La jardineria sostenible és una jardineria adaptada i respectuosa amb el medi ambient la qual intenta racionalitzar i minimitzar l'ús de recursos externs, minimitzant la despesa econòmica de l'aigua, nutrients, productes fitosanitaris i mà d'obra.

Durant la jornada vam poder visites, a més de les instal·lacions del viver, el jardí demostració inaugurat l'any 2017 (coincidint amb les jornades de Viridalia) on vam poder observar el desenvolupament de les plantes que comercialitzen. Es tracta d'un jardí viu, sense reg i amb nius d'insectes.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí