OBREN 9 NOVES AREES DE JOCS INFANTILS AL MUNICIPI DE FIGUERES QUE ES PODRAN ESTRENAR AQUESTA SETMANA

OBREN 9 NOVES AREES DE JOCS INFANTILS AL MUNICIPI DE FIGUERES QUE ES PODRAN ESTRENAR AQUESTA SETMANA

 

 

Aquesta setmana reobren els parcs i jardins i espais de jocs a Figueres. Els espais estaven tancats des del 23 d'octubre i gracies a la nova situació pandèmica en la qual les dades són més favorables, l'Ajuntament ha decidit reobrir-los responent a la reivindicació de moltes famílies de la ciutat. L'obertura anirà acompanyada de vigilància i actuacions de desinfecció diàries.

L'obertura donarà l'oportunitat d'estrenar varis espais que van esser creats durant el 2020 i que, a causa de la situació pandèmica, encara no s'havien pogut obrir al públic. Durant el 2020 ARICO FOREST va treballar en la formació de 9 noves àrees de joc (al carrer de la Muga, al passeig Carme Guasch, la plaça Victor Català, la carretera de Llers, la Pujada al Castell, la plaça Paula Montal, el carrer Joan Bruguera i el parc de les Aigües). Les noves construccions van esser fruit de l'acord resultant de la nova adjudicació del contracte de manteniment d'aquests espais.

A més a més, durant aquest temps s'ha treballat en la realització de reformes en diversos espais infantils als carrers de Joan Mates i Adbdó Terrades, places de Sant Francesc, Ramon Canet, 8 març i Joan Rubau Vergés, el passeig de Drets humans, el parc de les Aigües i jardí Puig Pujades.

Així ho explica avui el diari El Punt Avui

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí