FORMACIÓ EN CONDUCCIÓ SOBRE GEL

FORMACIÓ EN CONDUCCIÓ SOBRE GEL

 

 

 

 

 

Aquest divendres varis treballadors d'Arico Forest i de la Generalitat de Catalunya han participat al curs impartit pel RACC per millorar les seves competències en la conducció sobre paviments lliscants.

Amb l'objectiu de promoure la formació continuada i variada dels treballadors de l'empresa, aquest divendres conductors de màquines llevaneus han participat dels curs que ha tingut lloc al Circuit Andorra del Port d'Envalira. En ell han posat en pràctica varis coneixements necessaris per reaccionar positivament davant situacions adverses degut a la presència de neu i gel a la calçada.

La iniciativa de la formació fou promoguda per Arico forest i tant treballadors de l'empresa com de la Generalitzat n'han pres part. Tots els participants valoren molt positivament l'experiència.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí