COMENCEM EL PROJECTE DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

COMENCEM EL PROJECTE DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

 

Avui ARICO FOREST ha firmat el Projecte d'integració a l'actual instal·lació d'oficines d'Arico Forest, d'una planta fotovoltaica Fronius, carregadors per a vehicles elèctrics amb gestió de càrregues a través del sistema de control DLM i emmagatzematge en equips de bateries de liti sonnen.

El projecte contempla la instal·lació de 4 punts de Recàrrega de Vehicle Elèctric (RVE), contemplant la reducció de la contractació inicial necessària fins al 55% mitjançant la incorporació d'un sistema de gestió de la potència DLM que permet recarregar el màxim de vehicles en el menor temps possibles gràcies a una gestió intel·ligent de la potència de càrrega.

El sistema també contindrà un conjunt de sistemes d'emmagatzematge sonnenBatterie 10 que funcionaran com a buffer energètic de la instal·lació i que permetran donar subministrament en els pics de demanda que puguin sorgir durant les preses de recàrrega dels vehicles elèctrics.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí