AQUESTA SETMANA VARIS TREBALLADORS D'ARICO FOREST REBEN FORMACIÓ PEL CERTIFICADO EUROPEU DE MOTOSERRISTA

AQUESTA SETMANA VARIS TREBALLADORS D'ARICO FOREST REBEN FORMACIÓ PEL CERTIFICADO EUROPEU DE MOTOSERRISTA

 

 

 

 

Cada vegada són més les exigències de formació per a treballadors en el sector forestal per part de les entitats públiques. Els certificats europeus de motoserrista s'han començat a implementar a Catalunya i a Espanya s'està fent des del 2014. Aquests certificats tenen per objectiu garantir la qualitat del treball del professional de bosc. El desenvolupament d'estàndards europeus té per objectiu augmentar la mobilitat dins del mercat comú europeu i d'aquesta manera reforçar el sector forestal i de gestió de les zones verdes respecte l'ús de la motoserra.

Fa uns mesos varis treballadors de l'empresa van adquirir el certificat ECC1 (nivell 1) i aquesta setmana han començat a rebre formació per obtenir el segon nivell i això poder acreditar el nivell de professionalitat de l'empresa en aquest sector.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí