Benvinguts a ARICO FOREST, SLU especialistes en jardineria, serveis forestals, conservació i manteniment de carreteres

JARDINERIA

JARDINERIA

TREBALLS FORESTALS

TREBALLS FORESTALS

CONS. I MANT. DE CARRETERES

CONS. I MANT. DE CARRETERES

OBRA CIVIL

OBRA CIVIL

ELS NOSTRES CLIENTS

EMPRESES I PARTICULARS

Bàsicament ens referim a empreses privades, tot i que també fem treballs per particulars que necessitin els nostres serveis.
+ INFO

ADMINISTRACIONS I AJUNTAMENTS

Totes les entitats publiques les quals treuen a concurs els seus projectes, licitacions, d’obra nova, manteniments, etc..
+ INFO

ÚLTIMS PROJECTES

REVEGETACIÓ
Adjudicació a UTE ARICO FOREST, S. L & DRIM MEDIOAMBIENTE, S.A. de les obres de “Execució de les obres de millora local. Plantacions. Mesures correctores d'impacte ambiental a la Ronda Sud d'Igualada. Carretera C-37, PK 62+970, a la carretera C-15, PK 44+285. Tram: Santa Margarida de Montbui- Vilanova del Camí. Clau: VB-02074.1-C1.”
+ INFO
MANTENIMENT DE PARCS INFANTILS I DE SALUT
Adjudicació a Arico Forest, SL en UTE amb Aglomerats Girona, per l' Exm. Ajuntament de Figueres, pel Servei de Mantenimient i Neteja de les àrees de jocs infantils i àrees de salut de la ciutat de Figueres.
+ INFO

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí